Homepage
Menu
Steun ons !>Hoe kan ik helpen ?
 
 

Uitgelicht

 • ANBI
  Wij zijn een Algemeen Nut Beogende Instelling
 • Volg ons ook op Facebook!
  Bekijk de laatste nieuwtjes en 'vind ons leuk'.
 • Doneer eenmalig!
  Steun ons met een eenmalige donatie.
 • Heeft u kleding nodig?
  Neem contact met ons op voor een afspraak.
 
 
 

Hoe kan ik helpen ?

 
 
Lever uw kleding in !

De kledingbank heeft uw steun hard nodig en behoefte aan goede herbruikbare kleding, beddengoed, schoenen en tassen. Mensen die herbruikbare kleding hebben, kunnen dit inleveren bij de kledingbank. De kledingbank sorteert en bewaart de kleding. Wilt u niet voor een dichte deur staan, bekijk dan hier onze openingstijden.

Ook nieuwe kleding van kledingwinkels is van harte welkom. Denk hierbij aan restpartijen of kleding van oudere collecties. Vooral nieuw ondergoed is van harte welkom.

De kledingbank neemt geen huisraad aan.

Doneer eenmalig !


Naast kleding en schoenen, is financiële steun ook nodig. De kledingbank draait volledig op vrijwilligers, maar er worden ook kosten gemaakt. Denk hierbij aan het pand, verwarming, elektriciteit en onderhoud. Maar ook het kopje koffie dat wij graag aan onze bezoekers aanbieden. Elke financiële steun is daarom van harte welkom. U kunt uw bijdrage storten op rekeningnummer NL82RABO01531.50.424.

ANBI


Wist u trouwens dat de kledingbank een officiële instelling is met een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling)? Dit houdt in dat uw gift aftrekbaar is voor de Belastingdienst.
 

Deel deze pagina