Home / Nieuws / Corona-update juni

Corona-update juni

Beste mensen,

De Kledingbank heeft de eerste klanten geholpen. Maar we blijven voorzichtig. Afspraken maken, op afspraak komen en kleding inleveren zal ook in juni op een aangepaste manier gaan. 

Tot 1 juli (onder voorbehoud) zijn we vaker open en telefonisch bereikbaar. Kleding inleveren op de St. Jorisweg hebben we verruimd naar 3 werkdagen. Wij vragen aan u om onze maatregelen op te volgen omwille van de gezondheid van u en onze vrijwilligers. Zie afbeelding.

Het is alleen mogelijk om telefonisch een afspraak te maken. We plannen ook in juni maar 1 week vooruit.

Bent u ziek, blijf thuis en bel uw afspraak af.

Heeft u een afspraak dan mag  er maar 1 persoon naar binnen en volg alle aanwijzingen van de vrijwilligers op.

Voor iedereen geldt : 1,5 meter afstand houden.

We zijn ook beperkt met ons personeel dus kunnen wij niet iedereen dit zomerseizoen helpen. Heeft u geen zomerkleding nodig, maak dan geen afspraak en bewaar uw verwijs voor het winterseizoen.

Kleding inleveren:

Tot 1 juli kan er alleen op maandag, dinsdag en woensdag kleding (schoon en gewassen) gebracht worden op de Sint Jorisweg 68 (zie afbeelding). Heeft u meer dan 5 zakken, breng deze dan naar de Provinciale weg 116 bij de Hoop om onze vrijwilligers te ontzien. ( Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: tussen 08:00 uur en 17:00 uur. Vrijdag van 8:00 tot 12:00 uur).

Hiervoor uw begrip.

Voor meer informatie over maatregelen van de rijksoverheid:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19
Top