Home / Nieuws / Update September

Update September

De vrijwilligers zijn weer druk in de weer om de winkel klaar te maken voor het winterseizoen. Hoe zorgen we dat we deze komende periode zo corona-proof mogelijk kunnen werken en mensen kunnen helpen? Wij hebben daar uw hulp voor nodig.

Vanaf 7 september kan er gebeld worden om een afspraak te maken.

Onze afspraak mogelijkheden blijven beperkt, dus heeft u geen winterkleding nodig, maak dan geen afspraak.

Er mag maar 1 persoon per huishouden komen naar de afspraak (uitzondering is begeleiding), dat betekent dat u de maten van de kleding en schoenen van uw gezin mee moet nemen naar de kledingbank zodat onze vrijwilligers u zo goed mogelijk kunnen helpen.

We plannen maar 1 week van te voren de afspraken in. Dit om de wachttijd zo kort mogelijk te houden en bij eventuele verscherping van de corona-maatregelen zo min mogelijk af te bellen. Is de week volgeboekt dan kunt u een week later weer proberen.

Bij het niet opdagen op de afspraak dan vervalt de afspraak voor dit seizoen. Afspraken verzetten is niet mogelijk.

Bij gezondheidsklachten moet u afbellen en krijgt u de mogelijkheid om op een later tijdstip een afspraak te maken.

Wij hanteren de actuele r.i.v.m-maatregelen: Hand-gel gebruiken bij binnenkomst (staat op de balie), regelmatig handen wassen, afstand houden en bij gezondheidsklachten de afspraak afbellen.

Als u kleding wilt inleveren dan kan dat 3 dagen in de week bij de St Jorisweg 68 (ma,di en woensdag) Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.

In de afbeelding ziet u de actuele openingstijden e.d

Top