Home / Nieuws / 12 april Lampendag

12 april Lampendag

Door de vrijwilligers werd er al gevraagd: is dit een nieuwe feestdag?

Had leuk geweest maar nee, het is een klus-dag die gesponsord en georganiseerd wordt door de Lions Dordrecht. Alle lampen worden vervangen voor LED. Dat is een behoorlijke klus want er zijn er veel op de Kledingbank. 12 april stond vast in de agenda; Lampendag.

Klokslag 9:00 uur werden de nieuwe lampen geleverd.

Na een kopje koffie en een briefing van het plan de campagne zijn alle heren gestart met het vervangen van alle lampen in het gehele pand van de Kledingbank.

Trappen werden uitgeklapt, dozen uitgepakt en plafondplaten verzet. Een ander soort bedrijvigheid dan dat we gewend zijn.

In alle ruimtes waren er teams bezig om de lampenbakken te vervangen. Het oude eruit en het nieuwe erin.

Tussendoor even een koffiepauze en daarna weer aan de slag. Als een geoliede machine ging het door tot de lunch.

En na de lunch waren er nog maar een paar lampen die vervangen hoefde te worden.  Toen was het al weer tijd om te vegen en alles op z’n plek terug te zetten.  Om kwart voor 2 was de hele klus geklaard. Alle lampen vervangen door LED. Duurzamer en minder kosten. En het licht! Alles is mooi en goed verlicht. Wat een verschil.

Wij zijn zo ontzettend blij en dankbaar voor alle hulp die geboden is om dit te realiseren. Het is een hele onderneming geweest om alles te plannen en voor te bereiden door de Lions. En ook alle mannen die vrijdag de mouwen opgestroopt hebben om dit allemaal voor elkaar te krijgen, echt geweldig.

Bedankt voor alles!!

namens alle vrijwilligers van de Kledingbank.

Top