Home / Hoe kan ik helpen?

Hoe kan ik helpen?

Kleding inleveren is alleen op afspraak mogelijk. U kunt appen met 0650945887, dit doen wij om de toevoer te doseren. Tijdens de meivakantie is de Kledingbank gesloten.

Lever uw kleding in

De kledingbank heeft uw steun hard nodig en behoefte aan goede herbruikbare schoon en gewassen kleding, beddengoed, schoenen en tassen. Mensen die herbruikbare kleding hebben, kunnen dit inleveren bij de kledingbank. De kledingbank sorteert en bewaart de kleding. Wilt u niet voor een dichte deur staan, bekijk dan hier onze openingstijden. U kunt de kleding in zakken of dozen inleveren.

Ook nieuwe kleding van kledingwinkels is van harte welkom. Denk hierbij aan restpartijen of kleding van oudere collecties. Alles wat heel en schoon is. Vooral nieuw ondergoed is van harte welkom.

Verzorgingsproducten en make-up zijn ook altijd welkom mits het een gesloten verpakking is i.v.m. hygiëne.

Doneer eenmalig !

Naast kleding en schoenen, is financiële steun ook nodig. De kledingbank draait volledig op vrijwilligers, maar er worden ook kosten gemaakt. Denk hierbij aan het pand, verwarming, elektriciteit en onderhoud. Elke financiële steun is daarom van harte welkom. U kunt uw bijdrage storten op rekeningnummer NL82RABO01531.50.424.

ANBI

Wist u trouwens dat de kledingbank een officiële instelling is met een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling)? Dit houdt in dat uw gift aftrekbaar is voor de Belastingdienst.

Top