Home / Nieuws / Kledingbank open voor afspraken

Kledingbank open voor afspraken

Om dit alles zo corona-proof te doen, gelden er iets andere regels om een afspraak te maken en op afspraak te komen.

  1. Alleen klanten die nog niet voor het winterseizoen zijn geweest krijgen de mogelijkheid om een afspraak te maken. Vanaf 6 april gaat ons zomerseizoen in, dus kan er een afspraak gemaakt worden voor zomerkleding

2. We plannen maar 1 week vooruit in de agenda. Is de week volgeboekt, dan moet u het een week later weer proberen.

3. We zijn van maandag t/m donderdag telefonisch bereikbaar van 9:30 tot 12:30 uur.

4. Max. 1 persoon per huishouden( met uitzondering van begeleiding) kan naar de afspraak, van de andere gezinsleden moeten alle kleding en schoenmaten op een briefje meegenomen worden zodat onze vrijwilligers goed kunnen helpen.

5. Afspraken verzetten is niet mogelijk, komt u zonder bericht niet op de afspraak dan vervalt de mogelijkheid voor 1 jaar om een afspraak te maken bij de Kledingbank.

6. Mondkapje is binnen verplicht en we houden 1,5 meter afstand.

Kleding inleveren is alleen op afspraak mogelijk, u kunt een appje sturen naar 0650945887 om een afspraak te maken voor het inleveren van kleding. Houdt u er rekening mee dat we beperkt zijn in onze mogelijkheden wegens de huidige maatregelen. De klanten van kleding voorzien heeft op dit moment onze prioriteit. Kijk hier op ons mooie overzicht wat u wel en niet kunt inleveren.

Onze vrijwilligers zijn onze steun en toeverlaat, zonder hun inzet kan de kledingbank niet open. Met deze aangepaste werkwijze kunnen ze veilig en verantwoord de mensen helpen die het zeker in deze periode goed kunnen gebruiken.

Wij vertrouwen op uw begrip en medewerking.

Top