Home / Nieuws / Kledingbank weer open

Kledingbank weer open

Vanaf 23 november zijn we weer geopend voor klanten en kleding inleveren. We zijn zoals gewoonlijk elke werkdag van 9:30 tot 12:30 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Er gelden nog steeds aanvullende regels om het zo verantwoord mogelijk te houden voor u en onze vrijwilligers namelijk :

Onze afspraak mogelijkheden zijn beperkt, heeft u geen kleding nodig maak dan geen afspraak.

We plannen maar voor 1 week vooruit, is de week volgeboekt dan moet u het een week later weer proberen.

Er mag maar 1 persoon van het huishouden (met uitzondering van professionele begeleiding) naar de afspraak komen, van alle andere leden van het huishouden moeten de kleding en schoenmaten op een briefje mee worden genomen naar de afspraak zodat de vrijwilligers u goed kunnen helpen.

Mondkapje dragen is verplicht en we houden afstand.

Heeft u klachten bel dan de afspraak af.

Bij het niet opdagen op de afspraak zonder bericht, komt deze te vervallen voor dit seizoen. Afspraak verzetten is niet mogelijk.

Wilt u kleding inleveren? Op Sint Jorisweg 68 kunnen er max. 5 zakken per keer en alleen op Maandag, dinsdag en woensdag van 9:00 tot 12:30 uur is het magazijn open. Op de Provinciale weg 116 kan het elke werkdag van 9:00 tot 17:00 uur. Let op met wat u inlevert: we hebben een mooi overzicht met wat we goed kunnen gebruiken zie https://www.kledingbank-dordrecht.nl/wel-niet-inleveren/

Hiervoor uw begrip.

Top