Home / Nieuws / Winterseizoen Kledingbank

Winterseizoen Kledingbank

Let op! Onze agenda is volgeboekt daarom kan er op dit moment geen afspraak gemaakt worden. Vanaf 9 januari 2024 kan er weer gebeld worden voor een afspraak voor winterkleding.

We zijn telefonisch bereikbaar van ma t/m donderdag tussen 9:30 uur en 12:30 uur. (schoolvakanties en feestdagen gesloten)

Maak alleen een afspraak als u kleding nodig heeft, heeft u voldoende kleding gun dan een ander de afspraak.

U kunt alleen afspraak maken als u een verwijsbrief heeft of aangemeld of bekend ben bij St leergeld.

Er mogen maximaal 2 personen per huishouden naar de afspraak komen, het is dus belangrijk dat de kleding en schoenmaten van de andere gezinsleden op een briefje meegenomen wordt.

Komt u niet naar de afspraak zonder af te zeggen dan vervalt de afspraak voor het gehele seizoen.

Ook dit seizoen is er de mogelijkheid om extra items tijdens de afspraak te kopen (binnen alle redelijkheid en pinnen is niet mogelijk).

Bij ziekte zo snel mogelijk afmelden door te bellen of een bericht achter te laten op ons antwoordapparaat met vermelding van uw naam. U mag dan nog 1x een afspraak maken.

Onze huisregels :https://www.kledingbank-dordrecht.nl/onze-huisregels/

Tips van de vrijwilligers om het bezoek zo optimaal te benutten:

  1. Moeite om een goedpassende broek te vinden? Neem er eentje mee om te vergelijken.
  2. Ga voor uw afspraak even door de kasten en schrijf op wat u en/of uw gezin nodig heeft, dan vergeet u het niet te vragen aan de vrijwilligers.

Kleding inleveren gaat zoveel mogelijk op afspraak, u kunt appen (niet bellen!) met dit nummer: 0650945887. Hierdoor kunnen we de toevoer doseren. Kijk op ons overzicht https://www.kledingbank-dordrecht.nl/hoe-kan-ik-helpen/ wat wij wel en niet aannemen.

Top