Home / Nieuws / Zomerseizoen Kledingbank

Zomerseizoen Kledingbank

Vanaf 4 maart begint het zomerseizoen bij de Kledingbank. Dat betekent dat er weer afspraken ingepland kunnen worden.

Het zomerseizoen loopt tot 12 juli. Voor de agenda klik op de link https://www.kledingbank-dordrecht.nl/agenda/

We plannen maximaal 2 weken vooruit i.v.m. bezetting van de vrijwilligers. Is de agenda vol dan moet er later teruggebeld worden.

Heeft u een afspraak dan kunt u deze niet meer verzetten, komt u niet naar de afspraak dan vervalt de mogelijkheid voor de rest van het seizoen.

Maak alleen een afspraak als u kleding nodig heeft, heeft u voldoende kleding gun dan een ander de afspraak. U bent niet verplicht om elk seizoen een afspraak te maken.

U kunt alleen een afspraak maken als u een verwijsbrief heeft of aangemeld of bekend ben bij St leergeld.

Er mogen maximaal 2 personen per huishouden naar de afspraak komen, het is dus belangrijk dat de kleding en schoenmaten van de andere gezinsleden op een briefje meegenomen wordt. En uw eigen tassen meenemen wordt zeer gewaardeerd.

Ook dit seizoen is er de mogelijkheid om extra items tijdens de afspraak te kopen.

Bij ziekte zo snel mogelijk afmelden door te bellen of een bericht achter te laten op ons antwoordapparaat met vermelding van uw naam. U mag dan nog 1x een afspraak maken.

We hebben ook huisregels, klik op de link om ze te lezen :https://www.kledingbank-dordrecht.nl/onze-huisregels/

Tips van de vrijwilligers om het bezoek zo optimaal te benutten:

  1. Moeite om een goedpassende broek te vinden? Neem er eentje mee die goed past om te vergelijken.
  2. Ga voor uw afspraak even door de kasten en schrijf op wat u en/of uw gezin nodig heeft, dan vergeet u het niet te vragen aan de vrijwilligers.

Kleding inleveren gaat zoveel mogelijk op afspraak, u kunt appen (niet bellen!) met dit nummer: 0650945887. Hierdoor kunnen we de toevoer doseren. Kijk op ons overzicht https://www.kledingbank-dordrecht.nl/hoe-kan-ik-helpen/ wat wij wel en niet aannemen. Wij dringen er echt op aan om alleen spullen te geven die wij echt gebruiken. Het kost ons veel tijd en moeite om de spullen die wij niet gebruiken af te voeren. Weet u het niet zeker klik dan op bovenstaande link voor het overzicht of bel tijdens openingstijden met uw vraag.

Ook zijn wij 2x in de maand op een zaterdag open voor verkoop van kleding en schoenen van het seizoen. Met de opbrengst dekken wij kosten zoals o.a. het aanschaffen van nieuw kinderondergoed. De prijzen die we hanteren houden we laag en iedereen is welkom. Voor deze verkoop-dagen is er geen verwijzing nodig.

Top